Vuokralais muutostyöt

Kauttamme saat kaikki rakennusalan palvelut lattiasta kattoon, sekä päivitetty talotekniikan. 

Katso video

Todellinen vaikutus uusilla tiloilla

Toimitila muutostyöt ei ole vain rakentamista.
Se keskittyy ihmisiin.

Olemme erikoistuneet luomaan liike- ja toimitiloje,  jotka paitsi näyttävät vaikuttavilta myös pysyvät budjetin ja aikataulun sisällä ja joilla on ammatimainen työjälki.

Kun toimistotila heijastaa asiakan arvoja ja palvelee heidän tiimisi tarpeita, kaikki hyötyvät. Tuottavuuden kasvusta tehostettuun vuokralaisten tyytyväisyyteen, hyvin remontoituun tilaan ei ole vain ylellisyyttä: se on strateginen liike, joka maksaa osinkoja vuosiksi eteenpäin.

Anna meidän herättää visiosi henkiin, jossa rakennus ei ole vain rakennelmia – se on sujuvaa projektijohtamista ja täsmällistä kommunikointia.

15+

Vuoden kokemus

350+

Valmista projektia

Rakennus- ja saneeraustyöt

Luota meidän rakentavan uuden tai remontoivan tilasi, muuntaen suunnitelmat toiminnallisiksi ja inspiroiviksi ympäristöiksi.

Joustavana yrityksenä voimme toimia nopeasti muutosten tapauksessa ja ylläpidämme selkeää kommunikointia.

Toimistot

Herätä suunnittelusi henkiin tarkasti ja asiantuntevasti. Erikoistumme vision toteuttamiseen ja teemme arkkitehtonisista ja teknisistä piirustuksista saumattomasti valmis toimitilat. 

Liiketilat

Laajenta tai pintaremonttoi olemassa olevassa liiketila tai muutta se uuteen sijaintiin kauppakeskuksessa. Rakentaessa uuta liiketila Arvestame kaubanduskesuse üldise toimisega ja brandi kontseptsiooniga.

Ravintolat

Muunna vanhanaikaiset ruokailutilat eloisiksi ja houkutteleviksi. Uusien lattioiden asentamisesta ilmanvaihdon ja sähköjärjestelmien uudistamiseen, hoidamme jokaisen remontoinnin aspektin taidokkaasti ja tarkasti. 

Vapanajantilat

Päivitä tilasi dynaamiseksi vapanajavieton paikassi, olko sis kysessä, kuntosalit, studiot ja elokuvasalit jossa jokainen yksityiskohta on rakennetu maksimoimaan viihtyisyyttä. Olipa huoneiden laajentaminen, valaistuksen parantaminen tai akustiikkajärjestelmien asentaminen. 

Teollisuushallit

Optimoi tiloja tehokkuuden, tuotteliaisuuten ja turvallisuuden takaamiseksi. Uusitan talotekniina: ilmastointijärjestelmä, valaistusta ja samalla päivitettän henkilökunnan sosiali sekä toimistotilat. 

Viimeisimmät projektit

Tutustu viimeisimpiin projekteihimme, jossa jokainen niistä kuvastaa intohimoamme muuttaa visiot todellisuudeksi, yksi huolellinen yksityiskohta kerrallaan.

Helsinki-
kaupunkitoimisto
Toimisto + vapaa-ajan alueet
300 m2 kokonais pinta-ala
6:n viikon rakennusaika
Kattoterassi
Vanhan vesikaton remontti + kattoterassi
200 m2 kokonais pinta-ala
16:n viikon rakennusaika
Keskustan
avokonttori
Uusi pohjaratkaisu + "active head" valaistus
350 m2 kokonais pinta-ala
8:n viikon rakennusaika
Itä-Helsingin
liiketila
Pohjaratkaisun muuttaminen (neljä pientä
liiketilä yhdeksi suureksi) + varastotila+ modernit ilmastointikonvektorit
500 m2 kokonais pinta-ala
10:n viikon rakennusaika
Toimistotilan
virkistäminen
Remonttityöt käytössä olevassa toimistossa + äänieristyksen parantaminen
+ uudet lasiseinät kokoushuoneisiin + vanhan parkettilattian entisöinti
1 000 m2 kokonais pinta-ala
12:n viikon rakennusaika
Kauppakeskuksen
käytävä
Pohjaratkaisun muutokset + marmorimateriaali
toimitukset Italiasta + taloteknikan muutokset (LVISA)
150 m2 kokonais pinta-ala
10:n viikon rakennusaika

Tapaa tiimimme

Tiimimme jäsenet ovat nousseet huipulle, alkaen yli 20 vuotta sitten korjausrakentamisen uralla, johtaen nyt suuria projekteja asiantuntemuksellaan ja omistautumisellaan.

Projektin aikana asetamme etusijalle asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämisen ja varmistamme, että remontit vastaavat heidän visiotaan sekä tehostavat heidän jokapäiväistä toimintaansa.

Siim Vogt

Projektipäällikkö

Kent Matthes

Toimitusjohtaja

Kristjan Hakk

Projektipäällikkö

Theo Raukomaa

Sisustussuunnittelija

Asiakkainamme on pääosin kiinteistösijoitusyhtiöt

sekä muut toimiat

Projektin prosessi

Tarjouspyynöstä toteukseen

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä meille mahdollisimman laaja ja tarkkaa tarjouspyyntö aineisto. Sisältäen suunnitelmat sekä piirustukset liittyen kaikkiin toivottuihin muutoksin.Tämä varmista sen että saadaan ajallaan laadittu tarjous joka  tarkkaan huomio kaikkia suunnitelmien yksityiskohdat.

Hankkeen aloitus

Ennen sopimusten allekirjoittamista ja työn aloittamista  pidetään yhdessä vielä selonotto neuvottelu. Tämän aikana  varmistetaan, että jokainen tietää projektin tavoitteista ,varmistetaan töiden aloitusaika sekä alustava aikataulu jonka mukaan lähetään projektia toteuttamaan.

Projektin aikana

Projektin aikana kommunikoitaan avoimesti ja reagoitaan nopeasti tuleviin muutoksiin. Seurataan tiivisti aikataulua sekä budjettia jotta projektin valmistuminen ei tuottaa yllätyksiä. Myös valvotaan työnlaatua sekä työturvallisuutta.

Projektin päättyessä

Ennen kun valmiit tilat luovutetaan varmistetaan itselleluovutuksen kautta että kaikki on sunnitelmien mukainen ja että tilat ovat turvallista otta käyttöön. Projektin luovutuksen yhteydessä luovuteaan myös kaikki  tarvittava  dokumentointi.

Suositus

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai oletko valmis aloittamaan projektin parissa? Ota meihin yhteyttä ja palaamme asiaan samana päivänä.