Tietoa meistä

TERVETULOA ENDONOKSEEN

Me rakennamme mahdollisuuksia.

Teemme muutakin kuin vain rakennamme toimitiloja — luomme ympäristöjä, joissa tiimisi voi kasvaa, menestyä ja innovoida. Supervoimamme yrityksenä on kyky kuunnella tarpeitasi, visioida niitä ja toimittaa niitä.

Päivittäin panostamme siihen, että olemme vahvoja ja luotettavia kumppaneita nopeassa ja jatkuvasti muuttuvassa rakennusalalla. Autamme pitämään päivittäisen viestinnän projektien parissa avoimena kumppanien välillä.

Olemme vuosien ajan kehittäneet yrityksessämme laatustandardeja, jotta työntekijämme ja alihankkijamme varmistaisivat jokaisessa kohteessa, sen koosta ja erityispiirteistä riippumatta, aina perusteellisesti viimeistellyn lopputuloksen.

Tapaa tiimi

Ihmistemme voimalla

Siim Vogt
Projektipäällikkö
Kaikki yksityiskohdat ovat tärkeitä ja niitä on noudatettava.
Kent Matthes
Toimitusjohtaja
Kokennut johtaja, joka kuuntelee ja antaa neuvoja.
kristjan hakk
Vastaava työnjohtaja
Ratkaisukeskeinen, myös tilanteissa joissa ratkaisuja ei nähdä.
Theo Raukomaa
Vastaava mestari
Rauhallisuus ja viisaus tasapainottavat projekteja.

Laatu ei ole ainoastaan standardimme.

Se on myös asenne, joka on olennainen osa yritystämme.

Parhaan ratkaisun löytäminen

Rakentamisen haastena on löytää vastaus kysymyksiin: Onko tila kaunis mutta myös käytännöllinen? Tehokas. Erinomaisesti valmistettu. Ympäristöllisesti vastuullinen. Ajallaan valmis ja budjetin mukainen. Jokaisen tiimin jäsenen vuosien kokemus auttaa meitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun.

Hyvän työpaikan rakentaminen

Terveellinen ja turvallinen työympäristö alkaa työntekijän hyvästä perehdytyksestä. 15+ henkilön tiimimme on tehnyt yhteistyötä usean vuoden ajan, ja siksi projektit sujuvat moitteettomasti. Virkistyspäivät ja yhteiset palaverit pitävät tiimin tiiviinä ja yhteistyökykyisenä.

Ystävällinen keskittyminen asiakkaaseen

Laadukas rakentaminen on muutakin kuin vain materiaaleja ja käsityötaitoja. Se on asiakkaan ja urakoitsijan välinen suhde. Olemme huomanneet, että projektit toteutetaan paljon helpommin ja lopputulos on huomattavasti laadukkaampi, kun henkilöt tekevät yhteistyötä ja jakavat ideoita vapaasti. Siksi niin monet asiakkaistamme palaavat kanssamme yhä uudelleen.

Pitkäkestoiset kumppanuudet

Olemme kehittäneet vahvan suhteen toimittajien ja aliurakoitsijoiden kanssa, ja monien kanssa olemme tehneet yhteistyötä yrityksemme alkuajoista lähtien. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme entistä tehokkaampia ja heidän tarpeisiinsa paremmin vastaavia ratkaisuja.

Asiakas-keskeisyys

Olemme nopeasti reagoivia muutoksille projekteissa. Olemme ratkaisukeskeisiä, riippumatta muutoksesta tai ennakoimattomista esteistä. Joustavuutemme ansiosta olemme vahva kumppani, joka varmistaa halutun lopputuloksen.

Eheys

Olemme yksinkertaisia ihmisiä, jotka ovat pitkään olleet kiinnostuneita rakentamisesta ja intohimo siihen jatkuu. Kanssamme on helppo kommunikoida sekä projektipäälliköillä, arkkitehdeillä, suunnittelijoilla että rakennustyöntekijöillä. Avoimuutemme luo vahvan pohjan yhteistyölle kaikilla rakentamisen osa-alueilla.

Aloittaa seuraava projektisi
Endonoksen kanssa

Täytä vain lomake ja otamme sinu kanssa yhteyttä seuraavana päivänä puolen päivän jälkeen.