Palvelut

Toimitilojen muutostyöt alusta loppuun

Meidän kanssamme on helppo työskennellä. Toteutamme kaikenkokoisia projekteja, joiden budjetti vaihtelee 10 000:sta miljoonaan euroon eri toteutusmuodoissa.

Pääurakoitsijana hoidamme alusta loppuun modernit toimistoremontit, vaativat kauppakeskuksen liiketilojen muutokset sekä muut toimitilojen saneeraukset.

Pienimmän mahdollisen ympäristöjalanjäljen ylläpitäminen on tärkeää. Yhteistyössä tilaajan kanssa valitsemme kestävimmän saatavilla olevan ratkaisun tehdessämme valintoja ja kannustamme myös toimittajiamme tekemään saman työskennellessään kanssamme.

Tutustu kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin pääurakointiin, projektijohtourakointiin tai tavoitehintaiseen urakointiin. Laajan yhteistyökumppaniverkoston sekä kokeneen projektijohtotiimin kanssa projektit valmistuvat ajallaan.

150+

Toteutettua projektia

6 € milj+

Liikevaihto

5+

Aktiivista projektia Helsingin keskustassa

20+

Tiimillä 20 + vuotta kokemusta alalta

Täydelliset rakennus-palvelut

Tarjoamme mukautettuja rakennuspalveluja ja ratkaisuja asiakkaillemme, jotta he voivat virkistää ja uudistaa tilojaan.

Olipa projektisi uusi rakennus, laajennus tai kunnostus, asiantuntemuksemme ja innovaatiomme vastaavat haasteeseen.

Toimistot

Koko pohjaratkaisun muutos, purkutyöt, uudet lattiat ja katot, ilmastointityöt, erilaiset valaistusratkaisut sekä datasiirtotekniikka. Uudet äänieristetyt neuvotteluhuoneet ja taukotilojen uudet keittiökalusteet sekä tekniikka.

Liiketilat

Uudet näyteikkunat, esittelyhyllyt, valaistus, henkilökunnan taukohuoneet, varastointitilat, maalaustyöt, sähkötyöt, uudet lattiat.

Ravintolat

Vanhojen keittiöiden uusiminen, uusien taloteknisten ratkaisujen luominen, uuden laitteiston asentaminen sekä palojärjestelmien asentaminen.Lattia sekä seinä pintamateriaalien uusiminen.

Vapanajantilat

Pohjaratkaisun muuttaminen, uusien suihku- ja saunatilojen remontointi, huoneiden äänieristys, lasiseinien asentaminen, ääni- ja konferenssijärjestelmien päivittäminen.

Teollisuushallit

Tuotantohallien pystyttäminen, uusien julkisivujen asentaminen, lattioiden valaminen, erikoistuneet putkityöt sekä alueeseen ja vaatimuksiin räätälöidyt ilmanvaihtotyöt.

Kyse ei ole vain toimitiloista

Kyse on kaikesta, mitä niissä tapahtuu: luotettavat suhteet, omistautuneet ihmiset ja sitoutuminen siihen, että työ tehdään oikein.       

Siksi työskentelemme kanssasi luodaksemme tiloja, jotka vastaavat yrityksesi sekä asiakkaiden tarpeita.

Projektin aloitus

Jokainen projekti alkaa siitä, että selvittäät, missä pisteessä olet ja minne haluat suunnata. Kun ymmärrämme tavoitteesi, voimme alkaa rakentaa visiotasi.

Selvitys

Käydään yksityiskohdat läpi, jotta kaikki osapuolet ovat samalla sivulla. Aikataulutamme alustavasti tärkeimmät työvaiheet ja selvittääme kriittiset toimitukset.

Sopimus

Käsittelemme kaikki tarvittavat asiakirjat ja luvat aloituskokouksessa jotta työt voidaan aloittaa sujuvasti. 

Työt alkaa

Kun työntekijämme saapuvat, kaikki on järjestyksessä, työmaan suunnitelmiin,piirustuksiin ja lupiin. Tarkkaavainen tiimimme perusta työmaan ja ylläpitää sitä puhtaana ja turvallisena koko projektin aikana.

Projektin valmistuminen

Työmaan perustamisesta loppusiivoukseen asti pidetään yllä tiivistä kommunikaatiota ja panostetaan tehokkaaseen työvaiheiden toteutukseen. Näin tilat voidaan luovuttaa käyttäjälle ajallaan.

TAKUUMME

"Rakennamme uuden tilasi ajallaan ja budjetissa"

Arvostamme aikaasi ja budjettiasi. Takaamme tyytyväisyytesi jokaisella toteuttamallamme projektilla. Siksi lupaamme raudanlujasti, että rakennamme uuden tilasi ajallaan valmiiksi.

Kent Matthes, toimitusjohtaja

“Meillä ei ole ollut aikarajaa ylittäviä projekteja, koska työetiikkamme, tiimimme ja projektinhallintatyöt ovat kunnossa.”

Kent M.

Onko sinulla kysyttävää?

Jos jokin jää epäselväksi tai tarvitset apua urakointiprosessin selvittämisessä, ilmoita siitä ja autamme mielellämme.

Erikoistumme monenlaisiin projekteihin, kuten myymälöiden, toimistojen, ravintoloiden, kokoustilojen, teollisuushallien ja tuotantotilojen saneerauksiin.

Tietenkin, olemme toteuttaneet lukuisia samanlaisia projekteja, aina toimistoremonteista eri kauppakeskusten liiketiloihin. Jaamme mielellämme tapaustutkimuksia ja esimerkkejä keskustelumme aikana.

Huolellinen projektisuunnitteluprosessimme ja kokenut tiimimme auttavat meitä pysymään aikatauluissa ja budjeteissa. Suoritamme perusteelliset arvioinnit jokaisessa vaiheessa varmistaaksemme tehokkaan resurssien varaamisen ja mahdollisten haasteiden ennakoivan hallinnan.

Projektinhallintatavallemme on ominaista selkeä viestintä, yksityiskohtien huomioiminen ja sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen. Asetamme etusijalle avoimuuden ja yhteistyön, pidämme asiakkaamme ajan tasalla kaikissa vaiheissa ja mukaudumme heidän muuttuviin tarpeisiinsa.

Kyllä, meillä on sertifikaatteja ja pätevyyksiä asiaankuuluvilla aloilla, kuten rakennustöiden hallinnassa, rakennus- ja turvallisuusmääräyksissä. Tiimimme jäsenet käyvät läpi koulutuksia pysyäkseen ajan tasalla alan parhaista käytännöistä ja uusista teknologioista.